Rreth Nesh

rreth nesh

Ndermarja Tregtare Prodhuese AL-EUROPA, është themeluar në vitin 2001,nga Xhafer Namani dhe i ndjeri Isuf Halimi,në fillim kompania ishte Shoqeri Aksionare,,ndersa ne vitin 2006 kompania u shendrrua në biznes individual me Pronar Xhafer Namani Inxhinier i Ndertimtarise.

Qe nga vitet e para te themelimit kompania ka pas nje ngritje te te ardhurave per familjen dhe stafin punonjes ne kompani,po ashtu kompania ka bere investime ne Teknologji me qrast kemi ngritur edhe cilesine e produkteve qe ofron kompania jone.

Al-Europa është ndermarje e specializuar dhe me tradite 15 vjeqare ne prodhimin e :

  • - Dyer dhe Dritare nga Alumini dhe Plastika
  • - Fasada nga Çelҫi dhe Alubondi,
  • - Roleta ,
  • - Gilindera nga Alumini,
  • - Dyer Automatike me Senzor
  • - Çelҫ Termopan të të gjitha llojeve etj.

Projektet

Bashpuntoret

Kontakti

Adresa :

Magjistralja Vushtrri- Prishtinë, kilometri i parë- Nedakofc

Vushtrri, Kosovë